cok travesti arkadasim var ordan biliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben yaptim ordan biliyorum
  2. yasadim ordan biliyorum
  3. denedim ordan biliyorum
  4. cevirsene ordan emin abi cevir ordan
  5. biliyorum artik iyice biliyorum
  6. de gec ordan
  7. ordan bir cay koy
  8. kac ordan
  9. biz ordan kiz aldik
  10. hadi len ordan

© 2008 - uludağ sözlük

cok travesti arkadasim var ordan biliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok travesti arkadasim var ordan biliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok travesti arkadasim var ordan biliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bizden kacmaz kameralari » beyaz melek » salcali sogan kavurmasi » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » hasan kurtulmus » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » huzun » joey jordison » adim adim kiz tavlama » gulen karaman » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » desmodus rotundus » silmekten asinan burun » whaz up man diyene fine thanks demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » minibuscu laflari » micky green » farkinda olmadan domuz eti yemek » ask konusur » crossfire » kuzey irak » nickimicinotuzharfgerekiyormus » ucuncu dunya savasi guncesi » irkci saman ile irkci musluman savaslari » t bag » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » thinking substance » icim urperdi valla » gimenez » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular