cok tatli cocuk degil mi 

kapat
  1. beğenilen erkeğin, yanındaki kızlara onaylatılması açısından gerekli soru cümlesi.
    sadece kendi kara veremz bir kız, çocuğun nasıl olduğuna. mutlaka onay alması gerekir yanındaki arkadaşlarından. kendi düşüncesi asla bir başkası tarafından onaylanmadıkça karar veremezler. (bkz: benim tipim değil)
    #1540617 (farazi, 18.04.2007 19:31)
  2. gereksiz onay cümlesi..uyuyan yılanı uyandırmaya ne gerek var? mazallah senin beğendiğini beğenirlerde, elinden alır bazı tipler.
    #1540652 (exclusion, 18.04.2007 19:41)
  3. - cok tatli cocuk degil mi erdener abi?
    - ben seker hastasiyim.
    #1540656 (mulayim, 18.04.2007 19:42)
  4. -çok tatlı çocuk değil mi?
    -benim onayımı neden alıyorsun hayır değil desem düşüncen mi değişecek?
    #1540671 (aither, 18.04.2007 19:46)
  5. -çok tatlı çocuk değil mi?
    -bana ne a.k.
    #1540693 (gmail notifier, 18.04.2007 19:55)
  6. yine de saygı duyulası eylemdir çünkğ erkekler de aynı şeyi farklı biir yolla yaparlar:
    -a.q daşşş gibi hatun allaahsızım
    -harbi lan. endama yürüyüşe süzülüşe bak..
    #1540708 (peride3, 18.04.2007 20:02)
  7. aslında genelde kız arkadaşıyla gezen bir erkeğin yolda, parkta, cafede ya da herhangi umuma açık bir ortamda kız arkadaşının gözüne takılan alelade bir bebek için kullandığı söz öbeğidir.
    erkek ne dese kabahat olur.
    -evet tatlıymış harbiden
    ... yaaa hiç bakmadın ki
    ya da
    -neresi tatlı allah aşkına sümüğü de akmış zaten
    ...çok gıcıksın ahmmet.
    gibi laflara maruz kalınabilir zira.kalınmıştır da.
    #1540828 (asimusa, 18.04.2007 20:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok tatli cocuk degil mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok tatli cocuk degil mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok tatli cocuk degil mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok tatli cocuk degil mi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » tbmm de ilk carsafli milletvekili » julia dream » nefes nefese kalan muhabir » espri outlet center » begendigi kiza cirkinsin diyen erkek » pollyanna » msn vermek » uktelerin rastgele siralanmasi » hudut kartallari » yaran entryler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » estranged » beraber ve solo kaygilar » vize sabahi sozlukte oyalanmak » ilk cagdan sozluk basliklari » kofte » karakoy iskelesi nin batmasi » pinti caner » yeni zelanda » maca asi » kac dakika kaldi lan