cok tartisilir bu pozisyon 

kapat
  1. * maçı izleyenlerin, hakemin devam ettirdiği tartışmalı bir pozisyon karşısında gösterdiği tepki.
    #3316114 (abberline, 25.04.2008 09:35)
  2. genellikle lig tv spikerlerinin ağzından duymaya alışık olduğumuz, akabinde ''eminim ki maçtan sonra erman toroğlu bu pozisyona açıklık getirecektir'' diye devam eden reklam kokan yorum cümlesi.
    #3316174 (notrinova, 25.04.2008 09:59)

© 2008 - uludağ sözlük

cok tartisilir bu pozisyon başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cok tartisilir bu pozisyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok tartisilir bu pozisyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oltadaki balik turkiye » portekiz » eksilemekten buyuk keyif almak » kalimerhaba radyo » usta beni oldursene » cinsellik turkiye de ilkelce yasanmaktadir » sehit olmak icin askere gitmek » oss de soruyu okurken dalip gitmek » koruma altindaki devlet » golgede ve guneste futbol a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci