cok tanrili dinlerin semavi dinlere etkisi 

kapat
  1. ozelikle sumer dininin islama ve hristiyanliga etkileridir. mesela sumer dininde de turban diye birsey vardi. ayrica sumer dininden alinti bir suru benzer ifadeler ve benzer oykuler vardir semavi dinlerde.
    #1658516 (scurtel, 18.05.2007 16:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok tanrili dinlerin semavi dinlere etkisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok tanrili dinlerin semavi dinlere etkisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok tanrili dinlerin semavi dinlere etkisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok tanrili dinlerin semavi dinlere etkisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » arjantin » aruba » bana bir koca lazim » fiorentina » veritaserum » lustral » yaran okul muduru laflari » boluculerle kurtleri bir sanan zihniyet » togo » cem vakfi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » almeria » yanal seks » elleh elleh » siradan hayati olan insan » ada futbolu » twilight of the thunder god » espirituel » bir ses » taylan cemgil » yugoslavya