cok sukur 

kapat
  1. avrupa yakasi'nda, tacettin'in babası rolünde oynayan ve sürekli uyur halde duran amcamızın bildiği iki kelimenin yan yana gelmiş hali.

annesi: bey artık iste hadi kızı
    tacettin'in babası: çok şükür
    tacettin: baba artık kalkalım mı ?
    babası: çok şükür
    #354081 (salca, 17.06.2006 21:15)
  2. bir orhan veli şiiri. şöyledir:

ÇOK ŞÜKÜR

Bir insan daha var, çok şükür, evde;
    Nefes var,
    Ayak sesi var;
    Çok şükür, çok şükür.
    #716129 (thedewil, 09.10.2006 18:24)
  3. " u donusuyapılamaz " manasına gelen tabelanın hemen önünden U dönüşü yapılarak karşıdan gelen araçla çarpışma tehlikesi yaşanan andan hemen sonra söylenen söz.

(bkz: vallahi tabelayı görmedim memur bey)
    #716143 (thekingcn, 09.10.2006 18:28)
  4. (bkz: hakan şükür) *
    #716173 (balyancho, 09.10.2006 18:34)
  5. asıl anlamına yer verilmemesi ve 'avrupa bilmemnesi' isimli seviyesiz bir neo-lümpen 'dizi' ile tanımlanması? üzen, 'hüdaya kalbi teşekkür' tümcesi...
    #1523867 (abra kadavra, 13.04.2007 21:19 ~ 21:20)

© 2008 - uludağ sözlük

cok sukur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok sukur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok sukur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teknosa » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » migfer » idrak edememe » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » frank rijkaard » bir de sen gitme » renaudot odulu » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » hak ve esitlik partisi » oyla beni oyla beni oyla beni » yunanca » solo testte 15 piyon birakmak » nietzsche agladiginda » acemisinden ankara notlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » busbutun kapitalistlesen martilar » tkp » erkeklerin guzel kadin zaafi » melda irmakkesen » siz de mi seriatcisiniz be » kizlik zari » la kayyume illahu » kiz olmak » kucuk kadin » guney kore » hypostase » turgay bahadir » muhalif oldugu icin hapse giren insan » stephen appiah » cocuklarla girilen diyaloglar