cok sistematik yazdim valla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sistematik
  2. sistematik yazar
  3. sistematik botanik
  4. sistematik iskence
  5. sistematik muzikoloji
  6. sistematik duyarsizlastirma
  7. sistematik insan delirtmek
  8. sistematik entry kotuleme mafyasi
  9. sistematik entry kotuleme mafyasi cokertildi
  10. kadin erkek iliskilerinin sistematik somurusu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» reino de silia » insanlarin yarattigi tanrilar ve seytanlar » tut sunun ucunu doseyelim abi » ataturk un sovalye olmamasi » halim sefik guzelson » resat calislar » homo diniyocimus » annihilator » ekonometrist » ota boka sehit demek » omer seyfettin » yilin tiriviri odulu » lavinya » cocukluk donemi sanrilari » dominic monaghan » allah vermesin » kendini kopek sanan koyun » vesaire yerine bla bla bla bla diyenler » retardex » salca » her turk yazar dogar » yesilcamin unutulmaz isimleri » ankuva » nejat isler » zamani durdurmak » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » korsakoff sendromu » konya bulbulu » ogretmene hojam diyen ogrenci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa