cok sinirliyim kimse yazmasin 

kapat
  1. ciddi anlamda insanı güldüren saçma msn iletisidir.*
    #4041446 (I belong to che, 03.10.2008 22:54 ~ 23:04)
  2. aslında bilinçaltından fırlayan bir tepkidir. yöneltme amacını taşımaktadır. ' sinirliyim, beni teskin edin ' ile aynı kapıya çıkmaktadır.
    #4041447 (abberline, 03.10.2008 22:55)
  3. sinirli isimli msn ifadesini devreye sokacak allah akıl fikir versin dedirten bir tür ergen msn nicki ya da kişiliği oturmamış insan iletisidir.
    #4041463 (bear, 03.10.2008 22:58)
  4. "çok sinirliyim bana neden sinirli olduğumu sorun derdimi paylaşın hadi" manasını içeren cümlecik.
    #4041470 (Other, 03.10.2008 23:00)
  5. çok sinirliyim kimse yazmasın[sana inanamıyorum doğumgünümde nasıl olurda bana futbol maçı bileti alırsın hayvan]*
    #4041491 (ben hep 17 yasindayim, 03.10.2008 23:04)
  6. sol framede gözüme takıldığında sol frame'e doğru ilerlemekte olan mouse'u gayri ihtiyari olarak hızla sağa çektim. ne etkili söz öbeğiymiş bu. genellikle msn iletilerinde ilgi çekmek için yazılır. iki taneden az olmamak şartıyla :@ da eklenir sonuna.
    #4041492 (dulgerbob inciryapragi, 03.10.2008 23:04)
  7. (bkz: yaran msn iletileri/#3574510)
    #4041496 (hah buldum sonunda bir isim, 03.10.2008 23:05)
  8. msn 'de takılan insan iletisidir. bre dilli düdük ,madem sinirlisin,niye msn açarsın,ha açtın niye online'sın? offline ol demi?
    #4041510 (ellen, 03.10.2008 23:07)
  9. (bkz: bi siktir git dedirten laflar)
    #4041539 (raziye, 03.10.2008 23:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok sinirliyim kimse yazmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok sinirliyim kimse yazmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok sinirliyim kimse yazmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok sinirliyim kimse yazmasin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sembambe » ataturk u diger liderlerden ayiran ozelikler » kabin memuru » mikail jackson » cin sikisi » dede korkut hikayeleri » kibin karay yasantisinin bir parcasidir » ibrahim yigit » cogunluk nedir » vaksa 2008 halk danslari yarismasi » 15ler » az pismis at yaragi » freak me » ankara geceleri » portis » porsuk meslek yuksekokulu » asimetri » benelli m4 super 90 » fly like a butterfly sting like a bee » turku » help she can t swim » kucuk kara balik » tuvalete kardesle birlikte gitmek » tepuk » sozlukte yazarken mehter marsi dinlemek » kamer genc » hayata gecirmek » sinav sonrasi yorumlar » fareden korkan kabadayi » seda sayan marketing » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » is hayati » sucker » yemekteyiz nika nin sevgilisi » lamb of god » yumeji s theme » metrodan iner inmez yuruyen merdivene kosmak » garabet tarzi entry girme rehberi » demek gidiyorsun » yeni kasa » sozluk beni eglendir lan allahsiz