cok sikildim be sozluk 

kapat
  1. dişine göre entry bulamamış ya da canının sıkıntısı tamamen duygusal olan yazarın sözlüğe olan stemidir.
    #2440763 (samur, 07.10.2007 20:39)
  2. sol frame ye bakıp bakıp ondan sonra söylenebilecek sözdür. türkçe karakter yüzünden başka yerlere çekilmemesi gerekmektedir.
    #2440802 (DeLi BLuE, 07.10.2007 20:45)
  3. (bkz: ben altı yasımdan beri sikiliyorum lan)
    #2440863 (kasgarli tost, 07.10.2007 20:57)
  4. (bkz: perişanım paramparça)
    #2440905 (soytari, 07.10.2007 21:07)
  5. (bkz: sıkı can iyidir çabuk çıkmaz)
    #2440911 (lazy pigeon, 07.10.2007 21:07)
  6. sıkılmış yazar sitemi.

sıkılmanın bir numaralı sebebi konumunda görünen sözlükten yanıt gecikmez. tabi cevap buram buram faşizm kokar;

ya sev ya terk et
    #2440947 (xervesilamet, 07.10.2007 21:12)
  7. farklı kişiler tarfından değildir temennimiz diye teselli edeceğimiz yazar belki de okur söylemi.
    #2441009 (thisrock, 07.10.2007 21:24)
  8. (bkz: çok yalnızım be sözlük)
    #2441032 (erme1984, 07.10.2007 21:28)
  9. çok sıkıldım be sözlük.. bişey yapamamaktan değil ama. daha doğrusu özü ona dayanıyor.. iş güç yok, meskale yok, ugras yok, resimlere bakiyorum sozluk. eskileri, dostlarımı goruyorum; birbir uzaklasmısız birbirinizden. araya girmis mesafeler, hissetmeye calisiyorum ama yanımda gibi olmuyolar be sözlük. onlarla gecirdigim yegane günleri özledim.. onlarla paylaştığım sırları özledim.. onlarla oynadığım oyunları, yaptığım maçları özledim.. onlarla yapmayı düşündüğümüz ama yapmadığımız şeyleri özledim.. boş işlerle uğraşıyoduk sözlük, onları bile özledim. arka fonda calan sarkı ayrı bi hüzünlendiriyor, dinleme desen, sanki bi kuvvet zorla dinletiyor. ne kadar sıkılırsam sıkılayım, ne kadar gecmisi yad edersem edeyim, biliyorum o zamanlar gelmicek. ve eminim ki bundan bir süre sonra su anı da özleyecegim sözlük. diceksin ki, anın tadını çıkar ki gelecekte içinde ukte kalmasın. haklısın be sözlük, anın degerini bilmek gerek.ama ne kadar olursa olsun, her an herşeyin degerini bilemiyosun be sözlük. bir sanatçı bile ölünce değere biniyor, illa zaman gecince mi degerini anlamak lazım be sözlük? *
    #2962574 (el logan, 06.02.2008 23:09)
  10. akabinde sozlugun "kim sikti seni boyle. pylas benle derdini" diyerek cevap verecegi muhabbet basligi.
    #2962619 (derindusunur, 06.02.2008 23:14)
  11. (bkz: kafa izni)
    #2967742 (kuzenix, 07.02.2008 22:04)
  12. şuan bu başlığın altına entry girmemi sağlayan ruh hali. (bkz: kafama göre başlık yok)
    #3162507 (mecra, 19.03.2008 14:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok sikildim be sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok sikildim be sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok sikildim be sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok sikildim be sozluk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » acik patika faulu » yaran basliklar » udinese fc » aids » olayin boku cikmistir herkesi tebrik ederiz » dunya disinda seks nasil olurdu » ceto » tirbuson olmadan sarap acmak » altay cumhuriyeti » sili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » can egrisi » sitki demirkan » babasi trafik polisi olan insan » modiodal » mahni » bahreyn » izmir » aglayan dag susan nehir » istanbul ankara 1 saat sana sevgim 24 saat » turkiye nin en iyi gazetesi