cok sik cok tarz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tarz sahibi olmamanin bir tarz olmasi
  2. tarz
  3. ay cok tarz olmussun
  4. uc tarz i siyaset
  5. barok tarz
  6. tarz degistirmek
  7. tarz i muhabbet
  8. tarz i kadim
  9. serbest tarz
  10. turk erkeklerindeki tarz eksikligi

© 2008 - uludağ sözlük

cok sik cok tarz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok sik cok tarz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok sik cok tarz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben kimim » yaran laf sokmalar » eyvah eyvah eyvah » yaran entryler » the waste lands » otoyollarda 135 duble yollarda 120 » saban calis » summer 68 » sevgilinin kokusu » werchter » zuhaaaaaaaaaaaa » tatnim » marco polo » justuur » kemalizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » griffin » lucifer anarchos » futbol bilgi bankasi » masturbasyon » hakem kalk dedi » buz gibi havada mini etek giyen bayan » panoroma » sutlu badem corbasi » vaktiyle iyi biriydi » radyo sol » alone with everybody » konu acarken 50 karakterden uzun uyarsi alan yazar » nefret istanbul » haber sitelerindeki yorumlar » dp