cok seviyorum ben bu cocugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vatanimi seviyorum ama tayyip i de seviyorum
  2. onlar anadolu cocugu da biz orospu cocugu muyuz
  3. o anadolu cocugu da biz orospu cocugu muyuz
  4. seviyorum napim seviyorum
  5. seni seviyorum ama onu da seviyorum
  6. orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur
  7. seviyorum lan var mi
  8. ben onu seviyorum
  9. seviyorum
  10. seviyorum de

© 2008 - uludağ sözlük

cok seviyorum ben bu cocugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok seviyorum ben bu cocugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok seviyorum ben bu cocugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kabul ediyorum carlos benden iyi » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » metroda cift kale mac yapmak » ilk ucan balon » dolunayisi » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » babanin ensesine saplak atmak » haydi ic de cay koyayim » sozlukteyken cisin gelmesi » pro lisans » atilla kart » ve insan muzigi yaratti » armenian navy band » mesnevi » jean marie gustave le clezio » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul universitesi avcilar kampusu » kolpa turk filmleri » lenova » cok zor uyanan insan » ogretmenlerin seminer calismalari » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » ibu sozluk » sucuklu yumurta yemenin faydalari » no air » hak ve esitlik partisi » shaquille o neal » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » ergenekon iddianamesi » bitlis te bes minare » istanbul park