cok sevilen sarkinin populer olmasi 

kapat
  1. başlık yeterince açıktır. yeni bir albüm çıkar. siz albümde çıkış şarkısının dışında bir şarkıyı çok seversiniz. henüz pek fazla insan bilmediği ve şarkıyı ilk dinleyenlerden biri olduğunuz için şarkı size özelmiş gibi hissedilir. neyse, aylar geçer şarkı hala kıyıda köşede kalmıştır. ta ki 5-6 ay geçer şarkıya klip çekilir, radyolar döndürmeye başlar ki işte o zaman alın size herkesin bildiği bir şarkı.
    beni bu yazıya sevk eden şarkı bertuğ cemil in yağmur şarkısıydı. albümü ilk dinlediğimde 2006 sonbaharıydı, henüz millet çıkış şarkısı ben hiç sevemem i yeni yeni keşfediyordu. bense bu şarkıya takılıp kalmıştım. 1-2 ay önce şarkının klibine denk geldim. sonra da geçen gün cd nin yeni basımını gördüm. "yağmur " şarkısı işte bu albümde diye kapağa yazıp yeniden basmışlar albümü.
    #2415179 (leblebi tozunun hastasiydim, 02.10.2007 13:05)
  2. serefsizim aklima geldiydi diyerek kendini pof poflamaya yarayan durum .
    #2415184 (kaytanbiyikliprens, 02.10.2007 13:07)
  3. şarkının artık daha az sevileceğinin göstergesidir.
    #2415186 (venividivici, 02.10.2007 13:07)
  4. önemsenmemesi gereken durumdur. temelinde herkesin giydiği pantolonu giymemek gibi bir davranış biçimi yatar. şarkınin sevilme sebebi kimsenin bilmemesi ise kişiyi şarkıdan soğutacağı anlamına gelebilir. *
    #2415200 (ramorin, 02.10.2007 13:12 ~ 13:13)
  5. bir zamanlar severek dinlenen şarkıdan soğulacağının göstergesidir.
    (bkz: yağmur)
    (bkz: hele bi gel)
    (bkz: sarışınlar boktur) vb.
    #2415211 (glbst, 02.10.2007 13:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cok sevilen sarkinin populer olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok sevilen sarkinin populer olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok sevilen sarkinin populer olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok sevilen sarkinin populer olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.