cok sevdim yahu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gulu sevdim dikeni batti seni sevdim gotun kalkti
  2. ben hep sevdim dusunmedim sevdim
  3. yahu
  4. bu ne yahu
  5. hos gor yahu
  6. sorunsal ne yahu
  7. sen kimsin yahu
  8. ne oluyor yahu
  9. yapma yahu
  10. edep yahu

© 2008 - uludağ sözlük

cok sevdim yahu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok sevdim yahu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok sevdim yahu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» smooth dancer » bell x15 » wall e » ask i virane » ranini » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » mandalina baligi » baslik sikintisi cekmek » maddi hasar » sadus » biyikli kadin » metaphor » 311 » rik smits » hifzi topuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abreaksiyon » teroru cozene odul verelim » fabrikator » lavaboya kul dokmek » angelique buz » korkuyoruz » her zaman online olan caylak » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » bosa cikmis volkan demirel bakisi » kopya cekip helallik isteyen kiz » serdar ortac tarzi dans » yorulmak » a taste of honey » gokhan gonul dostlari » huysuz ve tatli kadin