cok sevdigim bir yalandin 

kapat
  1. gonulcelen şarkısında geçen bir cümle. cunku beni cok kanattin diye başlar. dinlerken ağlatan, ağlarken dinleme hissi uyandıran şarkıda geçen en can alıcı cümledir belkide.
    #2973436 (gonulcelen, 08.02.2008 21:22)
  2. sevilen kişinin, yalan olduğunu nihayet kabullenme cümlesi. "di"li geçmiş zaman kullanıldığı için, bitmiştir artık. "çok sevdiğim bir yalansın" dese de aynıdır sonuç. ha "yalansın", ha "yalandın", ne fark eder ki? dün de yalanmış, bugün de. bu yüzden de, vazgeçilmiştir işte.
    #2973502 (tepesersemi, 08.02.2008 21:34)
  3. iyi bir final cümlesi.
    hikayede yalanın anlaşıldığı kısım orta sayfalara denk geliyor olsa gerek. sonrası tercihlerden ibaret. sürükleyiciliğine rağmen bir hikayeyi yarım bırakmak veya bitirmek arasında. yalayıp yutmak ayrı mesele.
    #2974430 (masalcini, 09.02.2008 00:26)
  4. sadece teoman dan duyunca güzel gelen cümle. gönülçelen gönülçeleen diye devam eder.
    #2974464 (superisi, 09.02.2008 00:33)
  5. kullanmayı çok sevdiğimiz bir yalana ithaf ettiğimiz sözdür.
    - nasılsın?
    + iyiyim *
    #2976778 (pinaa, 09.02.2008 15:05)
  6. gönülçelen şarkısındaki hem yara bandim hem yaram'dan sonra en güzel cümlecik.

cok sevdigim bir yalandin

gönülçelen, gönülçelen...(dinlemek lazım anlatmakla olmaz)
    #3960542 (kugu golu canavari, 14.09.2008 01:49)
  7. bir şeyin yalan olduğunu bile bile onu sevmektir. bazen ona inanmayı istemek, sözlerini dinlemek, bir nevi tecahülü arif olmaktır. bilip de bilmezden gelmek. seni yalanlarınla sevdim ben.
    #3962724 (duchesse, 14.09.2008 18:12)
  8. ve artık bir yalan kadar gerçeksin sözleriyle kapak yapılabilecek son beste.
    #3962726 (burada seviyorum seni, 14.09.2008 18:13)

© 2008 - uludağ sözlük

cok sevdigim bir yalandin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok sevdigim bir yalandin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok sevdigim bir yalandin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran entryler » loy loy » autumnblaze » hipnoz » koylerin eski isimleri » el dorado » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » online yazarlar » central park ta geceleyin dolasmak » ramiz ilker » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » deposit acount » universiteye kalemlikle giden ogrenci » sozluk lan burasi » sinavda mesaj atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » resident evil degeneration » ezginin gunlugu » hicbise » ne olacak bu sagin kompleksi » pos makinasi » cogul kisilik » insanin basina gelebilecek en kotu olay » impossible brutality » umit karan fatih tekke yildiray basturk » anatolianrock » otme bulbul » kuru kebap » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » muhammed demir » butunluklu algi