cok pis sifre hatirlatir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cok fena sifre hatirlatir
  2. acelyalar hep hatirlatir seni bana
  3. sifre
  4. sifre merkur
  5. genetik sifre
  6. super sifre
  7. gecersiz sifre
  8. biss sifre
  9. sifre anahtari
  10. sifre yazmak

© 2008 - uludağ sözlük

cok pis sifre hatirlatir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok pis sifre hatirlatir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok pis sifre hatirlatir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » sozlukteki orta dunyalilar » lamba » david hume » utanc » tegetsel konusma » pablo escobar » beat » ciplaklar kampi uyari levhalari » hic bitmeyecek gibi gelen ask » bu bir skandal » status epileptikus » max damage » eksi sozluk matruska timi » tip fakultesi ogrencisiyim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anne kokusu » ekolali » yavsak sozluk yazarlari listesi » dovulesi dizi karakterleri » eski sevgilinin intihar mektubu » yasamsal tespitler » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » yasama git olumunu bekle » favori uludag sozluk yazarlariniz » yunus bulbul un bu kadar sevecen olmasinin sebebi » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » eric cartman » babylon a d » varsani » torrent ten dosya indirmek