cok pis ayar veririm` 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben ayar almam ayar veririm
  2. cok pis ayar veririm
  3. ayar vermem oy tabii ki veririm
  4. istedigime rol veririm istemedigime yol veririm
  5. herkese veririm
  6. eksi sozluk e gidince ayar ustune ayar yiyen insan
  7. seni ocuye veririm
  8. burada ayarlari ben veririm
  9. cok vericiyimdir herkese veririm
  10. sozluk icin veririm

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok pis ayar veririm` başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok pis ayar veririm` ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok pis ayar veririm` nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok pis ayar veririm`. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » yaran diyaloglar » karga » entry ve nick uyumu » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » no promise » sozlukle ilgili istekler » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » kacak kelebek » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » yeni uuser olacaklara nick onerileri » devedikeni » alwayssleepy » helal olsun dedirten entryler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » july4th » melankolik » ask » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » thedewil » gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » unchained » google » lloyd tsb » yemekteyiz naim » true crime » the answer » kac mevsim ask pazarinda gecti yalanlarla » sozluk san ve sohretinin cinsel hayata yansimamasi » ugur arslan » imraliya 5 6 mahkum daha konacak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gianluigi buffon » awesome » yasattigi acilarin bedelini odeyen insan » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » bulent ustun » lacoste » denek hayatim » roland deschain » alkolsamak » merriam webster