cok ozur ama cidden yanlislikla kotuledim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cidden
  2. amerikan diye bi millet var mi la cidden
  3. cidden sinirlenen sozluk yazarlari
  4. 10 paket anket durum cidden felaket
  5. ya uf cidden seriat geliyor askim ya diyen kiz
  6. ozur
  7. ozur diliyorum
  8. pkk dan ozur dilemek
  9. ozur dilerim
  10. binlerce ozur

© 2008 - uludağ sözlük

cok ozur ama cidden yanlislikla kotuledim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok ozur ama cidden yanlislikla kotuledim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok ozur ama cidden yanlislikla kotuledim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the idol » yngwie can t touch this » burhan altintop sirin » yemek yemeyince karnim acikiyor » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » sevisen komunist » hamdolsun israf ediyoruz » gammazsiniz entry i gammazlayiniz » kiz gorunce kornaya basan sahinli genc » gercekleri baskasindan duymak » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » liverpool a liverpol diyen insan » ozlenenler » savulun bbg geliyor » algi kapilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunumuzde yasanan asklar » hayatta daha onemli seyler var » dr oetker keskul » hell march » mbaran » rahatsozluk » cuma saatinde basin toplantisi yapan chp » hayat felsefesi » bartolomeu dias » zarar etmesi imkansiz isletmeler » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » bahceli muhatabim degil » yedek pivot » gelin cicegi » ali riza