cok ozlemis beni gb 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. denizi ozlemis jilet
  2. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan
  3. yar beni o yar beni ille de yar oyar beni
  4. beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni begenmez
  5. kadin erkek fark etmez beni sec beni sec
  6. her yere baktin beni aradin beni cepten ara
  7. daglar dagladi beni goren agladi beni
  8. gogsune yatir beni duslere gotur beni
  9. beni oldurmeyen sey beni guclu yapar
  10. alla beni pilla beni

© 2008 - uludağ sözlük

cok ozlemis beni gb başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cok ozlemis beni gb ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok ozlemis beni gb nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» drizzt do urden e bicak ceken gaspci » hamile olmayi bir halt sanan kadinlar » seker gibi kura » cok hiyar hareketler bunlar » senna » tobias linderoth » ahmet suat ozyazici » ikinci elizabeth » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » ana cadde uzerindeki bir evde oturmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games