cok ozledim 

kapat
  1. yaşamın zorlaşmaya başladığında mazide yaşanan bir olaya,bir kişiye,bir nesneye karşı duyulan aşırı hasretin sonucunda sarf edilen söz öbeği.
    #2335674 (balmsd, 18.09.2007 11:23)
  2. ellerini.
    en çok da tenini, tenindeki o inanılmaz güven vericiliği.
    sevmelerini, sevişlerini.
    hissettiğin iyi kötü ne varsa garip bir şekilde benim de hissedişlerimin seni mutlu etmesini, serzenişlerini ilgisiz kaldığında.
    ben seni, hayal ettiğim, yarattığım ve içime dışıma sığdıramadığım seni çok, çoktan da öte özledim, özlemekten de öteye geçtim ve en büyüğü de seni senden öte sevdim... *
    #2335704 (endoplazmikbirkulum, 18.09.2007 11:34 ~ 11:38)
  3. avucunun içinden yayılan sıcaklığı,
    ki tüm soğukluğumu dağıtan,
    saçlarındakı donuk siyahı,
    ki yüzümü kırbaçlayan,
    sokaklarda yankılanan sesini
    özledim.
    haksızlığa haykırışını,
    zalime bile merhametini,
    ben anlatamıyorum
    sen anla işte.
    seni özledim.
    srılışından terkedip gidişine kadar,
    özledim işte
    hemde çok özledim.
    #2348638 (dusunenadam, 20.09.2007 18:29)

© 2008 - uludağ sözlük

cok ozledim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cok ozledim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok ozledim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ara sira bazi bazi » liseli kizla cikan subyanci universiteli » sevgiliyle banyo yapmak » anton julian ferdinand » odev kontrolunde ogretmenin attigi imza » murat soydemir » islamin egemen oldugu cografyalarin kana bulanmasi » thirteen » milletin kiliyla tuyuyle ilgilenmek » gemileriyakanadam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games