cok neselisin hayirdir 

kapat
  1. meraklı insan söylemidir. evet neşeliyim, acaba neden diye cevap verilip daha da merak uyandırılması gereklidir bu gibi durumlarda.
    #2241436 (duchesse, 01.09.2007 12:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok neselisin hayirdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok neselisin hayirdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok neselisin hayirdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok neselisin hayirdir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » annenin bakire olmayan gelini kabul etmemesi » ne olurdu sanki » rakiyi bulan ilk insanin sozleri » issiz adam i izlemeye yalniz giden erkek » vodafone kerim » peugeot 307 » kapitalizm » vicdani ret » bukalemun » bir dahinin guncesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ayar degil yol verdim » koc burcu erkegi » fringe » istanbul da 65 000 magazanin indirime gitmesi » che peccato » mugison » almanya da yasayan turkler » motorhead » baba ile diyaloglar » sozluk bana kari bul lan allahsiz