cok mutlu oldum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ukteydim doldum mutlu oldum
  2. anket yaptim mutlu oldum
  3. cok mutlu oldum seni tekrar gordugume
  4. ukteydim doldum baslik oldum silindim cop oldum
  5. ne oldum oldum sozunu soylettiren durum
  6. sevdigi mutlu olunca kendisi de mutlu olan insan
  7. mutlu olmak icin mutlu etmek yeter dedi
  8. mutlu olmadigin halde mutlu gozukmeye calismak
  9. mutlu insanlarin mutsuz olmasindan mutlu olmak
  10. mutlu ederek mutlu olma bencilligi

© 2008 - uludağ sözlük

cok mutlu oldum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok mutlu oldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok mutlu oldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anketor yazarlar » rails and ties » uyusturucu » anlamadigi seylerden hoslanan insan » mapushane cesmesi » lighthouse family » halley ile haylayf in karistirilmasi » 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci » istiklal marsi nda turk kelimesinin gecmemesi » biletix » ulker urunlerini protesto etmek » arac disi trafik kazasi » gammazsiniz entry i gammazlayiniz » 10000000000000000 » ismet ozel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran laf sokmalar » tanri » galatasaray universitesi » milli egitim bakanligi » brutal ezan » ulker » sultana » prozac » yildirim bayezid » izlandali kizlar » migfer » bursa da ne ariyoruz zirvesi » ergenekonu tersten dusunmek » ska energiya khabarovsky » cinsel tercihlere saygi duymak