cok mu fazla viktor hugo okuyorum ne 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. viktor hugo
  2. okuyorum okuyorum hayatim degismiyor
  3. sen yaz okuyorum ben
  4. kurani okuyorum ama anlamiyorum
  5. bakislarda kucumseyis okuyorum
  6. sozlugu okuyorum gozlerim kapali
  7. fanatik okuyorum o halde duz adamim
  8. radikal okuyorum cnbc e izliyorum
  9. okuyorum cunku nedim hazar yazmis
  10. bu ezani sevip kavusamayanlar icin okuyorum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» genclige hitabe » yerli yerinde » gecer » seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen nurcu » mtv icon » ntv nin citir spikerleri var ya » matrimonial » mahcup diktatorluk » en nazik kufurler » groundhog day » lcw » jumbo catal bicak seti » beyaz zenci » disqualified » sevgiliyi baskasiyla opusurken gormek » basbayanlardan kus degiliz pozu » ac misin tok musun » kendi nick altina entry giren yazar » tobi » black shining leather » cevapsiz cagri atma ihtirasi » icimdeki fener aski bambaska » nigde » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » abondane olmak » humidifier » yilmaz vural in kiziyla cikmak » open your mind » kucuk ibo nun yengesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa