cok mu belli ettim acaba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her gun belli saatte belli sayida eksi oy almak
  2. benim yerim belli yurdum belli
  3. ben ne ettim
  4. ettim
  5. her sevgide bin ah ettim
  6. ben adam ettim
  7. ay dramatize ettim
  8. ben ettim sen etme
  9. anne ben got ettim
  10. dikkat ettim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok mu belli ettim acaba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok mu belli ettim acaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok mu belli ettim acaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok mu belli ettim acaba. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » entry ve nick uyumu » karga » yaran diyaloglar » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin itiraflari » no promise » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » karpuzkabugu » asiti kacmis kola » kacak kelebek » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » yeni uuser olacaklara nick onerileri » devedikeni » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » alwayssleepy » arjen robben » helal olsun dedirten entryler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » ask » melankolik » july4th » thedewil » uludag sozluk ten soguma nedenleri » gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » kara sevdamsin » karnimda senin cocugunu tasiyorum » mien da eli nesyik » sinema oyuncusu guzel kizla delice sevismek » dogus » philips x800 » yellow submarine » keriz » fareden korkan kabadayi » nark » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » la mala educacion » acilin kapilar saha gidelim » igrenc espriler » just like heaven » circus » accidentally in love » sizofren » bayat cips » kilometrelerce uzaktaki birini sevmek » monkey swallows the universe