cok mu attim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ip attim
  2. bir tas attim alica
  3. bir tas attim havaya
  4. bir tas attim pencereye
  5. elma attim
  6. nasil topu attim
  7. hapishanelere attim postumu
  8. ulkuculere bok attim mutluyum
  9. oltami attim bekliyorum
  10. igne attim tarlaya

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bind » kadinlarda orgazm » sozluge tazminat davasi acmak » duygusal yazar » bir seyler yazmak isteyip yazamamak » onder sav » uludag sozluk moderasyonu » otobuste yer verilen teyzenin baskasini oturtmasi » hazreti muhammed » gulduren » breaking benjamin » portishead » ogs ye giren sozluk yazarlari » start wearing purple » billur kalkavan » muzeyyen senar » sabaha kadar eglenmek » siki tutun » aykut cengiz engin » gulumseme » is baska arkadaslik baska » fenerbahce nin galatasaray i alip sampiyon olmasi » tarsus teknik egitim fakultesi » ismail yk nin ota boka mars yapmasi » pele bu devirde oynasa takima bile giremezdi » kotuyum ben kotuyum kotuyum kotuyum » konyak » turkiye » sevgi ve sayginin tamir ettigi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa