cok konusan kadin 

kapat
  1. hani yaşamdan bezmek diye birşey vardır ya, hah işte o.

evde:

- hayatım, terliklerim nerde?
    + dün çıkardığın yerde canım. eğer beni biraz önemsiyor olsan nerde bunlar diye soracağına kendin arar bulursun. hatta nerde çıkardığını aklında tutar, aramak zorunda kalmazsın. ama nerde sende o düşünce, nerde o insanlık, nerde o terbiye..bıdı..bıdı..bıdı
    - terbiyesiz miyim? tamam o zaman gel ulan buraya.
    + şükrü yapma.
    - sus ulan.

işte:

- nilay, şu klimayı kapatır mısın?
    + kapatamam, görüyorsun ki çalışıyorum, zaten sabahtan beri 80 tane şeyle uğraşıyorum bide klima diyosun ya. çok yoğunum, yine mesaiye kalmam gerekecek, zaten özel hayat falan kalmadı, kalk kendin kapat yada üstündekileri çıkart..bıdı..bıdı..bıdı
    - tamam çıkarıyorum, hatta soyunuyorum tamamen, hatta..
    + ergin napıyosun.
    - sus ulan.

toplu taşıma araçlarında:

- (telefonda) sonra işte bende olmaz dedim, tutturdu vereceksin de vereceksin, ya olmaz diyorum anlamıyo betül ya, ne acaip çocukmuş, yok yemeğe gidicez, yok akşam bize dönücez, kafasına koymuş bi kere hayvan..bıdı..bıdı..bıdı
    + hanımefendi susar mısınız? kitap okumaya çalışıyorum kafamı s.ktiniz.
    - ay terbiyesiz hayvan, betül inanmıyorum ya yanımda bi hayvan var bana küfür ediyo..bıdı..bıdı..bıdı
    + sen gel bakiyim buraya, arkadaşlar gelin siz de.
    - betüüüül.
    + çağır çağır o da gelsin
    - imdaaaaat.
    + sus ulan.
    #4053781 (nicky salapu, 06.10.2008 17:12)
  2. sabahları yayınlanan kadın programlarındaki profesyonel seyirci kadınlar.
    #4053790 (east for west, 06.10.2008 17:13)
  3. eğer boş da konuşuyorsa hemen olay mahalinden uzaklaşılması gereken kadındır.
    #4053847 (piti, 06.10.2008 17:28)
  4. konuşturan kişiyi ve olayların ne olduğunu düşündürten durum.konuşma öncesinde uzunca bir süre sessiz kalmış kadında olabilir..
    #4054039 (cuervo del mare, 06.10.2008 18:36)
  5. uzun bir hasretlik döneminden vuslata geçişte ne yapacağını bilemeyen kadın ve erkek görüntüsü çoğu kez . kadın onsuz olan her anın özetini geçmeye çalşırken erkek konusulandan bağımsız sevdiğinin mimiklerinin deposunu yapar hafızaya. *
    #4054083 (mrs lautrec, 06.10.2008 18:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok konusan kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok konusan kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok konusan kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok konusan kadin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » type r » liberal demokrat parti » pretty girls make graves » tafelmusik » karl marx and spencer » avni akyol » uypaciyakoverbeni » senin gibi uc yazarim daha olsa » hala sagci solcu kavgasi yapan yazarlar » rpcraft com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yaran hoca laflari » ask » dokunmayin bana » sanma ki yasiyorum » face a la mer » beer good napster bad » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » ostava » seninle bir dakika » sevisirken dinlenecek sarkilar