cok komik oldu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. falan oldu filan oldu bir gun derler sinan oldu
  2. komik olmaya calisirken komik duruma dusmek
  3. komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak
  4. sakaysa cok komik ciddiyse hic komik degil
  5. ironiyse cok komik degilse hic komik degil
  6. gercekse cok komik sakaysa hic komik degil
  7. saka ise cok komik ciddi ise daha da komik
  8. sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik
  9. got oldu mutlu oldu bayrami kutlu oldu
  10. tayfun dindi yel oldu bulut dagildi iz oldu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok komik oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok komik oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok komik oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok komik oldu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » entry ve nick uyumu » karga » yaran diyaloglar » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin itiraflari » no promise » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » karpuzkabugu » asiti kacmis kola » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » kacak kelebek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » devedikeni » alwayssleepy » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » helal olsun dedirten entryler » july4th » ask » melankolik » montajelemani » recep tayyip erdogan » sembambe » ataturk u diger liderlerden ayiran ozelikler » kabin memuru » mikail jackson » cin sikisi » dede korkut hikayeleri » kibin karay yasantisinin bir parcasidir » ibrahim yigit » cogunluk nedir » vaksa 2008 halk danslari yarismasi » 15ler » az pismis at yaragi » freak me » ankara geceleri » portis » porsuk meslek yuksekokulu » asimetri » benelli m4 super 90 » fly like a butterfly sting like a bee » turku » goksu » ibrahim ege » kara murat benim » en nihilist hayvan esektir » kara kule » kizlik testi » fizigimle degil zekamla on plana cikmak istiyorum » sevgilinin baska bir erkekten bahsetmesi » unleash » yemekteyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ozgur irade » kadinlari anlamak » havanin insan uzerindeki etkileri » gunun sozu » serdar kurtulus » protest the hero » cehennemin girisindeki olasi yazilar » storm in a teacup » ataturk sayesinde prim yapmak » orhan pamuk u hazmedememek