cok kisinin kellesi gidecek cok 

kapat
  1. paşa daver in tehditvâri cümlesi. ortada birilerinin canını sıkan gelişmeler varsa o birilerince sarfedilebilir. bu kelle yeri gelir topuk olur yeri gelir başka bir şey olur, kişinin insafına kalmıştır.
    #2914615 (sapka yapamayan cuheyla, 29.01.2008 17:22 ~ 02.03.2008 10:23)

© 2008 - uludağ sözlük

cok kisinin kellesi gidecek cok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok kisinin kellesi gidecek cok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok kisinin kellesi gidecek cok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selim bolukbasi » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » dolmusta onde oturmak » ebu hureyre » metro turizm in kasar hostesleri » ron wood » erkek kardes » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » lynyrd » ilaniask » lisa garland » feather geranium » sus ve yalamaya devam et » uludag ve eksi sozluk atismasi » yanma odasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » notrinova » insani anlamsizca mutlu eden seyler » solipsizm » vaudeville for vendetta » demonoid » revenge » not seni seviyorum » jim dunlop » alaydim elin elime » yavuz seckin » keten » tuncer oz » ney calmaya borozan ile baslamak » cok gizli irak raporu » su an sevisiyorum ama seninle degil