cok kisi icin araya koyun 

kapat
  1. ilk gordugumde sok oldugum sozluk fasilitesi.sonradan virgulu gorunce idrak ettim.icim kotu sanirim.
    #199216 (ugly, 26.04.2006 10:17)
  2. acemi sözlük bünyesinin ilk gördüğünde -ne, nasıl, ne zaman, hayatın anlamı ne- gibi kimyasını değiştiren sözlük kolaylığı... cok kisi icin araya karbon koyun*
    #791255 (PhyXiuS, 30.10.2006 12:38)
  3. (bkz: içi fesat sözlük yazarları)
    #791736 (handushka, 30.10.2006 15:40)
  4. (bkz: algıda seçicilik)
    #791756 (scarface, 30.10.2006 15:43)
  5. yeni farkettigim bilgi cumlesi. mesajlasma bolumunde, gonderilecek kisileri yazacaginiz boslugun tam altinda ikamet etmekte kendileri.
    #1911270 (splinter, 11.07.2007 19:43)
  6. virgülün yazıyla yazılmasıyla ortadan kalkacak olan fesatlık uyandıran sorunumsu.
    #3539341 (maydonez, 15.06.2008 00:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok kisi icin araya koyun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok kisi icin araya koyun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok kisi icin araya koyun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok kisi icin araya koyun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» citirim net » laf sokan insan » kisitli olmamak » genis kalcali kadinlar » gasilhane » antalya ataturk lisesi » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fb tv » kamasutra pozisyonlari » perspektif » karamehmet ilkogretim okulu » how do you do » cromwell in önsözü » ankara 19 mayis stadyumu » samsun site camii » denizhan burhan la yansima » ugur ture » radyodan mac dinlemek » iltica » otobuste 31 ceken adam » malcolm mcdowell » kufur edilmiyor diye fb macina gitmeyen insan » taramali » hazirlan dostum kafami vazelinledim » temptation » kalbim yok » ruju yanagina dogru kaydiran depresif kadin » yazarlarin 60 i aptaldir » kayso » kocasini 300 erkekle aldatan kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ayar vermek icin samanyolu haber linki vermek » komsu kizi duriye » malatyali cocugun baz istasyonu isyani » dogum gunu » miniclip com » metalcilerin genelde gay olmasi » apple macbook » japonca ask » gurbet turkusu » cilumbur