cok iyi yazar ama tanim yapmiyor 

kapat
  1. yazarın yorum yapabilme kabiliyetinin iyi olduğunu ancak tanım yapamadığını savunan düşünce.

efendim sözlükte bir bakınız, son zamanların modasıdır bu hadise.

tanım gören, özel mesajla adını, soyadını bana yollayabilir... *
    #2620026 (eşşağan ala gazuğu, 23.11.2007 00:52)
  2. zeki ama calismiyor durumunun sözlüksel tezahürü.
    #2634269 (paradigma, 27.11.2007 00:59)
  3. cok iyi araba kullanir ama direksiyonu zayif önermesinin sözlüğe uyarlanmış versiyonu olabilecek önerme.
    #2634303 (soloistdeve, 27.11.2007 01:09)
  4. (bkz: çok iyi insan ama para vermiyor)
    #2634321 (eşşağan ala gazuğu, 27.11.2007 01:14)
  5. tanım yapabilen ancak tanım yapabilecek bir başlık yada ukte bulamayan yazardır. * *
    #2634724 (olmazsaolmaz, 27.11.2007 05:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok iyi yazar ama tanim yapmiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok iyi yazar ama tanim yapmiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok iyi yazar ama tanim yapmiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok iyi yazar ama tanim yapmiyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yazum » alternatif youtube a erisim metodlari » fethullah gulen i sevmeyen olsun » bekaret kemeri yerine citcitli badi kullanmak » son bakis » kuyular » yemekteyiz naim » 21.11.2008 yemekteyiz programı » serdar kurtulus » hayata mola vermek » turkiye deki en iyi devlet universiteleri » cevat kelle » mark eaton » teyzem com » seba tumer » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » antikoagulan madde » turbanli birinin parkta sevismesi » travesti » yemekteyiz naim » a natural disaster » am gorup basinda yara diye aglamak » altar » keriz » azerbaycan sovyet sosyalist cumhuriyet marsi » when did your heart go missing » adil moderasyon » pretty girls make graves » postmortem » hazal kaya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kasap hasan » implication » cahil » kapitalizm » wad ar yu tolking ebat yu » jamall » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir » turkiye sozluk » ogrenci ogretmen diyaloglari » dogan kardes