cok iyi gidiyoruz 

kapat
  1. mavi jeans'in yeni slogani
    #173212 (cell-im, 16.04.2006 12:54)
  2. en iyi gaz cümlelerinden biridir. benzerleri

(bkz: en iyi biziz)
    (bkz: böyle giderse bu iş tamam)
    (bkz: aynen devam)
    #173238 (narsil, 16.04.2006 13:02)

© 2008 - uludağ sözlük

cok iyi gidiyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok iyi gidiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok iyi gidiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dance with me tonight » hayat memat meseleleri » matrixxx » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » buralardan gitme » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » kondisyoner » yazip yazip silmek » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » hrant dink » haber sicmak » paramparca » ozgur tutsak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » general motors » norton ghost » time to burn » numaranizi arkadastan aldim » sozumona » bi josef k vardi ne oldu ona » amigurumi » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » bir gun » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » lake station » kaynima kaydim » red alert 2 » erkegin sevdigi kiza acilamamasi