cok iyi bilgisayar kullanabilen bayan 

kapat
  1. türkiye'de ebeveynlerin bilgisayar olayından pek anlamaması nedeniyle ilgi çeken normal bayandır. aslında cok iyi bilgisayar kullanması onun için ayrıca avantajdır.**
    #3936375 (I belong to che, 08.09.2008 21:34 ~ 22:03)
  2. bilgisayarı çok iyi kullanan bayanla karıştırılmaması gereken bayandır.
    #3936430 (chavresh, 08.09.2008 21:43)
  3. (bkz: bilgisayar bilen bayan eleman)
    #3936512 (fakeplastictrees, 08.09.2008 21:58)
  4. (bkz: wanted)
    #3936524 (zehir, 08.09.2008 22:00)
  5. (bkz: bayan bilgisayar mühendisi)
    (bkz: bayan sistem mühendisi)
    (bkz: bayan yazılım mühendisi)
    #3936530 (east for west, 08.09.2008 22:01)
  6. genellikle sekreter aranan anlatım bozukluğu içeren iş ilanı cümlelerinde ilk kriter olarak geçen sıfat tamlaması.
    #3936532 (kelime, 08.09.2008 22:02)
  7. marifet değildir.
    çok iyi bilgisayarı herkes kullanır, önemli olan kötüsünü kullanabilmektir.
    #3936537 (Kechi, 08.09.2008 22:02 ~ 22:03)
  8. özellikleri tavan olan bir bilgisayarı kullanabilen bayandır.

- benim kullandığım, çok iyi bilgisayar nazlı biliyo musun?
    + hı hı.
    #3936564 (cifte kavrulmus zenci, 08.09.2008 22:06)
  9. yaradılıştan gelen multitasking özelliklerini kullanabilen kadındır. hayranlık bırakır, evet.*
    #3936603 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 08.09.2008 22:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok iyi bilgisayar kullanabilen bayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok iyi bilgisayar kullanabilen bayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok iyi bilgisayar kullanabilen bayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok iyi bilgisayar kullanabilen bayan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» citirim net » laf sokan insan » kisitli olmamak » genis kalcali kadinlar » gasilhane » antalya ataturk lisesi » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fb tv » kamasutra pozisyonlari » perspektif » karamehmet ilkogretim okulu » how do you do » cromwell in önsözü » ankara 19 mayis stadyumu » samsun site camii » denizhan burhan la yansima » ugur ture » radyodan mac dinlemek » iltica » otobuste 31 ceken adam » hayata dair hazir cevaplar » grup yorum dinleyen ulkucunun aklindan gecenler » dikotomi » honky tonk » turk alfabesi » haldun ertem » s2k » yolda birini gormezlikten gelmek » hipertrofi » alternatif ehliyet sinavi sorulari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kizlik testi » afgirmak » mahler senfoni no 8 » blabbermouth » imrali ya mahkum alinmasi » arkadasin alkollu araba kullanmasina izin vermek » poisonx » meshur erkek yalanlari » almanya da yasayan turkler » yok boyle bir tren