cok istiyorum 

kapat
  1. yavuz çetinin blues şarkısı

Seni çok istiyorum içimde yılların özlemi var
    Seni çok istiyorum içimde yılların özlemi var
    Seni çok istiyorum
    Seviyorum dünyalar kadar
    Bu kapıdan çıkmak demek
    Beni reddetmek demektir
    Seni seven adama yapılacak en son şeydir
    Tatlı tatlı bakıyorsun geçtin karşıma
    Mevzu nedir anlamadım
    Döndüm şaşkına
    Dört yıl, onbir ay, onbeş gün, üç saat
    beş dakika ve üç saniye bekledim seni
    Sen benim papatyamsın
    Ellere koklatmam seni
    #1296197 (birbarfilozofu, 12.02.2007 22:43)
  2. yavuz çetin'in en bluesy, mükemmel şarkısı.. mizika solosu tadından yenmez. beni mızıkaya başlatan şarkılardandır. bi de birkac saat vardır ; aman o da pek bi bluesdur, pek bi şekerdir..

ha bi de 2. defa sölerken 3 saniye 10 saniye oluyo.. * *
    #1297206 (little wing, 13.02.2007 02:59)
  3. "Dört yıl, onbir ay, onbeş gün, üç saat, beş dakika ve üç saniye bekledim seni..."

"anlatılmaz, yaşanır" yavuz cetin parçası...
    #1622167 (dolayli zarf tumleci, 08.05.2007 20:45)
  4. efes pilsen blues festivalinde sözlerini o anda her şarkıya oturtabildiğimiz parçadır bu. hatta bir parça vardı cengizli bölümü bile vardı.*
    #2581116 (osmanthegral, 11.11.2007 22:16)
  5. bir şeyin gereğinden fazla istenmesini anlatan söz öbeğidir. "istiyorum"un pekiştirilmiş, katmerlenmiş halidir.
    #3415178 (children of condom, 18.05.2008 23:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok istiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok istiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok istiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok istiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yazum » alternatif youtube a erisim metodlari » fethullah gulen i sevmeyen olsun » bekaret kemeri yerine citcitli badi kullanmak » son bakis » kuyular » yemekteyiz naim » 21.11.2008 yemekteyiz programı » serdar kurtulus » hayata mola vermek » turkiye deki en iyi devlet universiteleri » cevat kelle » mark eaton » teyzem com » seba tumer » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » antikoagulan madde » turbanli birinin parkta sevismesi » travesti » yemekteyiz naim » eureko sigorta » yunanca ve turkcedeki ortak sozcukler » misafirlige gidilen evin kiziyla iliskiye girmek » hummer a lpg taktirmak » t bag » bulvar gazetesi » ingiltere » agva » altmisli yillar » mahler senfoni no 5 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » pezevenklik ve kavatlik hizmeti » deniz baykal » meshur erkek yalanlari » lost » rockbursa » en iyi erkek parfumu » kurtlerin hic var olmamis olmasi » jefferson airplane » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas