cok isteyince oluyordu hani 

kapat
  1. bir soru cümlesi. cevabını vermemiz farzdan daha üstündür:

hani oluyordu. karanlık gecelerde, zihnim, yüreğim, kalbim ve bedenimi aynı doğrultuya getirip de insanlik için çabaladığımda, ellerimde kan, gözlerimde kan, bileklerimde kan ve ruhumda kan ile insanlığın meydanına çıktığımda hayata baslama vurusunu yapan neredeydi?
    tahtındaki, umursadı mı beni? bu benim başarısızlığım mı peki? insanların, insan olduğunu sananların, sizlerin hiç mi suçu yok? hiç mi kusuru yok birilerinin?
    filozofların, kişisel gelişim kitabı yazan aptalların, hayatı tospembe gösteren yazarların, şairlerin, şarkıcıların, yönetmenlerin hiç mi suçu yok peki?
    hayatım bu noktaya geldiyse, tüm insanlık midemi bulandırır olmuşsa artık, evren ve tanrı yüzüne kusulacak bir olgu olmuşsa artık, bu suç benim mi? bu suçun hepsi benim mi?

hani oluyordu ya, bir şeyi çok isteyince? başarmanın yarı istemekti hani? neredeeeeee? ortaya çıkın yalancılar! y.avşaklar! p.ezevenkler! bedenini ve ruhunu üç kuruşa satan o.rospular!
    seni seviyorum deyip terkedenler! sen iyi bir insansın diyen kahpeler! sen, her şeyin en güzeline layıksın diyen g.ötler! ortaya çıkın şimdi! muhatap olun benimle! dindirmeye çalışın öfkemi. karanlık gecelerime ışık, önümü göremediğim yollarıma ışık, güneşim olacak o şeyi verin bana! seçin içinizden. seçin ve verin!

yoksa, çiğnemeden yutacağım hepinizi! öyle bir bağıracağım ki, sağır olacak tanrı! tohumlar bırakacağım her bedene! orgazm olacağım yazarak!
    verin bana! hakkım olanı verin! dev aynasında değil, gördüğünüz bu siluet! dev aynasında değilim! aynalara kendimi geçireli çok oldu!
    verin bana. isterseniz o muhteşem varlığı. isterseniz tanrı'yı. sonrasında, siz verdiğinizde bana tanrı'yı, ne yapacağıma ben karar vereceğim!
    #2890456 (cennetten kovulan, 24.01.2008 17:42 ~ 17:52)
  2. deneyimlerimden çok isteyince çoğu zaman olmadığını artık istemeyi bıraktığınız zaman istediğinizin olduğunu gördüğüm; isyanım.
    #2890469 (schezophreniac, 24.01.2008 17:47)
  3. 'söyle nerdesin hiç gelmeyen'.. diye devam eden bir feridun düzağaç cümlesi..
    #4254964 (uretim cini, 20.11.2008 09:54)
  4. demek ki hayrina degilmis diye cevabı kıvırılabilecek soru.
    #4254971 (deceku, 20.11.2008 09:55)
  5. demek ki yeterince istememişsin diye yanıtlanabilecek soru.
    #4254986 (brain drain, 20.11.2008 10:05)
  6. bazen ne yaparsan yap olmuyor gerçeğidir. kızsansa, üzülsende, çabalasanda, bağırsanda, ağlasanda, zırlasanda, yırtınsanda, atlasanda, zıplasanda, amuda kalkıp maymun olsanda olmuyor..olmuyor..**
    #4255077 (hernia, 20.11.2008 10:53 ~ 11:26)
  7. (bkz: 41 kere söyleyince oluyordu hani).
    #4255081 (mujj, 20.11.2008 10:55)
  8. çocukken beynimize yerleştirilen "bir şeyi çok isteren gerçek olur." cümlesinin çocukluk evresinden çıkıldıktan sonra bir işe yaramadığını öğrenen bünyenin sarf ettiği sözler.
    #4255098 (awesome, 20.11.2008 11:01)
  9. (bkz: the secret)
    #4255104 (nada, 20.11.2008 11:04)
  10. çok isteyince oluyordu hani
    söyle nerdesin hiç gelmeyen.

feridun duzagac'ın yalan şarkısında geçen cümle. sitem ihtiva eder.
    #4255139 (bugsbunny, 20.11.2008 11:18)
  11. nah çok isteyince oluyor.
    #4255161 (milan, 20.11.2008 11:29)
  12. olmuyor aq tadında bir sitemdir.
    #4255165 (pentagram464, 20.11.2008 11:33)
  13. (bkz: istemek yetmedi)*
    #4255204 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 20.11.2008 11:57)
  14. -cok isteyince oluyordu hani
    -olmadı mı? ....lan o mermer nasıl saplandı?
    -abijim hani oluyordu sen ondan haber ver!
    -devam et delemedin ama belki hazmedersin. *
    #4255217 (azarath, 20.11.2008 12:03)
  15. muhatabının olmadığı bilinen, cevap beklenmeyen bir soru.

masalların, mitlerin, dinlerin sonu.

algı düzeyinin -nihayet- gerçekliği yakalaması.

büyümek.
    #4255283 (paranoia, 20.11.2008 12:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok isteyince oluyordu hani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok isteyince oluyordu hani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok isteyince oluyordu hani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok isteyince oluyordu hani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» maymunlar alemi » transient global amnezi » ronnie wood un 18lik ekaterina ivanov a kacmasi » ne zaman oleceksin » ehliyetsiz araba kullanmak » cinsel organindan nefret eden insan » yasemin goksu » fransiz erkek isimleri » ataturk un dedesi » karanlik dis cepheli ingiliz evleri » camici yaylasi » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » canimi acitiyorsun » ktunnel » conime exe » ders calisma muzikleri » sidika » dejavu » 70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar » 44 luk magnum » sol framenin hizina yetisememek » edu yu bir forvet ile takas etmek » yaran hoca laflari » action team karizma » pandik » michael jackson » konusurken bir sozcugu tekrar eden adam » unchained » yuliya mayarchuk » ugur arslan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » atm sirasinda 1 yaslinin 7 gence bedel olmasi » rapper ninja » kullanilmaktan hoslanilan hitap sekilleri » ulu orta yerde opusmekten cekinilmeyen erkek » alkolsamak » uypaciyakoverbeni » ases » biz erkek degiliz eylemi » john densmore