cok ii fikir ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fikir yerine fikir sahibini elestiren zihniyet
  2. fikir
  3. ana fikir
  4. iyi fikir
  5. fikir ishali
  6. fikir fahisesi
  7. fikir orospusu
  8. fikir yazisi
  9. fikir kulubu
  10. fikir pezevengi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok ii fikir ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok ii fikir ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok ii fikir ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok ii fikir ya. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » karga » yaran diyaloglar » no promise » uludag sozluk » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » asiti kacmis kola » entry ve nick uyumu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karpuzkabugu » kacak kelebek » devedikeni » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » alwayssleepy » melankolik » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » july4th » helal olsun dedirten entryler » ask » arjen robben » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » recep tayyip erdogan » montajelemani » citirim net » laf sokan insan » kisitli olmamak » genis kalcali kadinlar » gasilhane » antalya ataturk lisesi » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fb tv » kamasutra pozisyonlari » perspektif » karamehmet ilkogretim okulu » how do you do » cromwell in önsözü » ankara 19 mayis stadyumu » samsun site camii » denizhan burhan la yansima » ugur ture » radyodan mac dinlemek » iltica » otobuste 31 ceken adam » baba biz x le sevisiyoruz » kizini bogarak olduren baba » hayata dair hazir cevaplar » sevgi acligi » antivirus 2009 » sebnem ferah in ulkucu olmasi » pi sayisini 0 almak » ironi » annebenpenguenoldum » ziya sengul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » konusurken bir sozcugu tekrar eden adam » nark » muktesep » bad things » komunistlerin pkk yi elestirmesi » mulayim erdem » kim susturabilir bizim turkumuzu » kitlelerdeki kahraman yaratip taslama aski » sicarken olmek » to top it all of