cok ictim kafam feci guzel adamlari 

kapat
  1. (bkz: sınava kafası güzel girip övünen insan)
    #1027384 (mesqoo, 20.12.2006 17:14)
  2. (bkz: RECEP ivedik)
    (bkz: agresifim kompleksliyim ekşi sözlük yazarıyım)*
    #1027387 (larker, 20.12.2006 17:14 ~ 17:16)
  3. koskoca insan modelidir.
    içer de,kusar da,sızar da.*
    #1027413 (selmagezinir, 20.12.2006 17:23)
  4. (bkz: fatal) *
    #1027417 (fatal, 20.12.2006 17:24 ~ 17:54)
  5. ülkede demokrasi olduktan sonra kimsenin birşey dememesi gereken toplumsal güruh.

bilader adam ister ağzıyla içer ister makattan içer. başkasına zarar vermedikten sonra denyo olsa ne olur, kıro olsa ne olur.
    #1027445 (kasimpasa canavari, 20.12.2006 17:36 ~ 17:37)
  6. - necati agbi cok ictim kafam guzel.
    - lan oglum in o arabadan
    - ne arabasi necati abi evdeyim ben?
    - ulan sarhos pezemenk bir de utanmadan piskinlik sanatini icra ediyorsun.
    - allah necati abi...
    - sictirtma necati abine ben komiser cemil baglayin bu essegin arabasini ehliyetinede el koyun ...
    - abowww bastik faka bastik vay bana vaylar bana ... buradan bir komser cemil gecti vay vay... kazigi soktuta gecti vayvay...
    #1027466 (mulayim, 20.12.2006 17:40)
  7. bahsi geçen bu insanlar içki içmeyi sosyalleşemenin ana unsuru olarak gördükleri gibi, içki içmeyenleri '' sen içki içmiyor musun? nasıl insansın sen.'' şeklinde yaklaşarak tavırlarını belli etmektedir. sanki içki içmeden eğlenilemeyecektir ya da eğlenmek için illa ki de içki içilmelidir. benim anladığım buradaki laf eğlenmeyi sadece içki içmekten ibaret gören, içki içmenin de bir adabı olduğundan bihaber olan zihniyetedir ve bence haklı bir yaklaşımdır. *
    #1027507 (gamlibaykus, 20.12.2006 17:48 ~ 21.12.2006 03:43)
  8. sabahları işyerinde hiç çekilmeyen denyo tiplerdir.

-akşam fb-gs maçı vardı restauranta açtık rakıyı meze sağlam tabi
    (kişinin yüzüne bön bön bakılır o sırada çalışma masası ayarlanmaktadır bir yandanda ayıp olmaması için "heee heee" sesleri çıkarılır)
    +hee heee
    -neyse maçtan çıktık bizim jb'de çalışan bi arkadaş var gel dedi arabada 2 votka atarız çıktık direk bayıra açtık smirnoff portakallıyı * orada muhabbet o biçim tabi olmuş saat 5 çocuklarda bırakmıyor yok diyorum gideyim işe kalkıcam yok olmaz içiyoz ne güzel * kaçtım zor bela yanlarında...
    (devam eder)
    eee ama akşam çok kaçırdım ya yanıyor midem smirnoff güzel içki ama sonra sabah bozuyor adamı.
    +(ben bilmiş bilmiş muhabbeti rayına sokma çabasında) e sen napiyosun bozar tabi rakının üstüne votka gider mi ?
    -yok abi bi daha içmem böyle. sırf arkadaşa uyduk işte ondan yoksa içmem sabah işe gelicez *

bu muhabbet sabah çay molasında, öğlen yemek molasında ve akşam çay molasında 3 postada başkalarına anlatılır smirnoff görgüsüzlüğü yapılır.
    #1030664 (insatiable love, 21.12.2006 03:32)
  9. hic bir seyi tadinda birakamayan , genellikle cok kapali(tabu sahibi) ailelerde buyuyen , basik insanlardir. yasinda yasayan insanlara soylenmeyecek bir insandir.
    (bkz: yasinda yasamak)
    #1030674 (maniacdepressive, 21.12.2006 03:44)
  10. içmek için mutlaka bir bahane bulan abilerdir. içtikten sonra bilmedikleri konularda bile ahkam kesen ve komik manzaralar doğmasına yol açan kişilerdir. içkiye dayanıklı olduğunu söyleyip kadehleri yuvarlarken, her insanın yenilebileceğini unutanlardır. trafiğe çıkmaları sakıncalıdır. evleri uzaksa bir de taksi parasının cepten çıkmasına sebep olanlardır.
    #1031214 (abberline, 21.12.2006 11:20)
  11. ilan-ı aşk etmek için sebep arayan kişilerdir...
    *aysuuuğğğğğğnn nağğber kığzz içtiim beğn hıck.kafam güzel
    -aaa niye içtiin ya bir derdin mi var?(kız burda her an ilan-ı aşk edileceğinin farkında)
    *yağğ faciii güselll.aşığğkk olduuğğmm beğn aşığğ..
    -aa kimmiş bakalım bu güzel kızımız(kendisi olacak ya güzel gibi yakıştırmalar yapıyor)
    *senin kankan var ya asuuğğman o yaa ne taş kızz demiğğğ böğlle bacaklarıı vıığğşşş
    -aptal.gerzekaaaallı(bu gerizekalıdakı "a" harfimiz kalınlaşmış ve "i" harfimiz olayın şokuyla düşmüştür.
    *senin a.q asuuğmanımaaa bişe olmasın..
    #1031448 (sew7, 21.12.2006 12:18)
  12. safsata mı desem s.l.k* mı desem kestiremedim. en iyisi kro.*
    #1031527 (andlee, 21.12.2006 12:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok ictim kafam feci guzel adamlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok ictim kafam feci guzel adamlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok ictim kafam feci guzel adamlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok ictim kafam feci guzel adamlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» maymunlar alemi » transient global amnezi » ronnie wood un 18lik ekaterina ivanov a kacmasi » ne zaman oleceksin » ehliyetsiz araba kullanmak » cinsel organindan nefret eden insan » yasemin goksu » fransiz erkek isimleri » ataturk un dedesi » karanlik dis cepheli ingiliz evleri » camici yaylasi » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » canimi acitiyorsun » ktunnel » conime exe » ders calisma muzikleri » sidika » dejavu » 70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar » 44 luk magnum » turkiye sozluk » immanuel wallerstein » raio de sol » liberal demokrat parti » osmanli doneminden sozluk basliklari » cappucino » memleketim » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » hoca ile ogretmen arasindaki farklar » sevgilisini koklayan erkekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » erkek korkulari » bolton wanderers » ic benim icin » got ister » komunist vs fasist » suistimal » turkpa » bir kadinin en masum oldugu an » le » umut sarikaya