cok hizliyimdir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. co
  2. co adriaanse
  3. co branding
  4. co efendi
  5. co location
  6. co medya
  7. co owned
  8. co ownership
  9. co pilot
  10. co sadriabi

© 2008 - uludağ sözlük

cok hizliyimdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok hizliyimdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok hizliyimdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» armenian navy band » alp ustungor » ask susar » anne ben kimim » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » umut etmeyi umut etmek » ilkokulun vazgecilmezleri » mulayim » berlin filarmoni orkestrasi » hayattan sikilmak » yerel radyo reklamlari » 14 ocak 2006 saldirisi » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cukura dusup sakatlanan futbolcu » sevgilinin hasta olmasi » don t bother me » sercan yildirim » malumatfurus » ruyada entry girmek » bloodsucker » aciz olmak » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » aura » finlandiya » shaquille o neal » kurtlerin azinlik olma hevesi » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi