cok hizlidir o ayri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. etraftaki herkesin ayri ayri triplerde olmasi
  2. hayallerle gercekler ayri ayri yasar
  3. kalp ayri sever akil ayri
  4. mekandan ayri ayri ayrilmak
  5. sen ayri trende ben ayri garda
  6. de ayri evladim de ayri
  7. ayri ayri
  8. ap ayri
  9. de ayri
  10. her sey ayri

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok hizlidir o ayri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok hizlidir o ayri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok hizlidir o ayri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok hizlidir o ayri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » no promise » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » devedikeni » karpuzkabugu » uludag sozluk » kacak kelebek » july4th » ask » arjen robben » montajelemani » alwayssleepy » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » prince of darkness » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » melankolik » mey » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » devletcilik » bugun son gunumuz olabilir sevismeye ne dersin » tuvaletten dakikalarca cikmayan insan » turkcell » 22 kasim 2008 inter milan juventus maci » historia de un amor » friedrich wilhelm nietzsche » to top it all of » kurtlerin hic var olmamis olmasi » aydilge » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » evladim kendi aranda konusma » ankara » essegin bile bir seyleri anlamasi » mozilla firefox » roland deschain » kemere duzgini » bridge to cross » ankaragucu » nutymax » komurlu