cok guzelmis yahu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. guzelmis
  2. pek de guzelmis
  3. hayat guzelmis
  4. gozunuz cok guzelmis hanimefendi
  5. gozlerin de guzelmis bu arada
  6. kicin guzelmis ama bana yar olmadi
  7. yahu
  8. hos gor yahu
  9. bu ne yahu
  10. ne oluyor yahu

© 2008 - uludağ sözlük

cok guzelmis yahu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok guzelmis yahu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok guzelmis yahu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » buyukluk hezeyani » buffy » batuhan karadeniz » anksiyete » kazin ayagi oyle degil » scorpion flower » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » sahsim tarafindan » aleksi » yarak kafa » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » ergenekonu tersten dusunmek » anozognozi » ne bileyim ben » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bim » ulusozluk nba fantasy league » ucu bir arada » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » araba ile universiteye gelip hava atmak » violent revolution » amasra da assagilik tecavuz girisimi » deposit acount » system error » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » imge » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » eski sevgilinin cisini tutamamasi » solipsizm » vakif prezervatifi