cok guzel burasi pufur pufur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pufur pufur esen ruzgarda cay icmek
  2. pufur pufur esmek
  3. pufur pufur
  4. burasi hostur burasi mustur tartismasi
  5. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  6. burasi
  7. burasi sozluk
  8. neresi lan burasi
  9. burasi torkiye
  10. burasi sami yen

© 2008 - uludağ sözlük

cok guzel burasi pufur pufur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok guzel burasi pufur pufur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok guzel burasi pufur pufur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uypaciyakoverbeni » get up » 14 ocak 2006 saldirisi » sigarayi birakmanin zararlari » guatemala » su icerken domalan insan » ido dan mesaj gelmesi » bekaret » x dogumlu olmak » kuantum sifreleme » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » galatasaray bayragi » nane limon » hayat » batiskaf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tersten yazmak » kullenen ask » istemezdim » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » tanri » ask ayirir » star ana haber » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » beni susarken bolme » balikesir yurdu » buralardan gitme » aktutun baskininda ergenekon parmagi » incir pub » eskisehir » tansel colasan in emekli olmasi