cok guzel bir noktaya parmak basmissin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. harika bir noktaya parmak basmak
  2. parmak boyasi yerine her secmene parmak atmak
  3. onemli bir noktaya ayak basmak
  4. dikkatleri baska bir noktaya yoneltmek
  5. hakem peyaz noktaya yoneliyor
  6. kanin belli bir noktaya toplanmasi
  7. kritik noktaya sagdan yaklasmayan solcu
  8. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  9. ismi guzel olanin kendisi de guzel olur yanilgisi
  10. guzel marmara ictikten sonra kafanin guzel olmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok guzel bir noktaya parmak basmissin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok guzel bir noktaya parmak basmissin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok guzel bir noktaya parmak basmissin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok guzel bir noktaya parmak basmissin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » no promise » yaran diyaloglar » yaran entry silinme sebepleri » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » karpuzkabugu » devedikeni » sozlukle ilgili istekler » kacak kelebek » uludag sozluk » july4th » arjen robben » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » montajelemani » ask » yeni uuser olacaklara nick onerileri » prince of darkness » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » uludag sozluk ten soguma nedenleri » hepimiz ermeni yiz » mey » melankolik » yazum » alternatif youtube a erisim metodlari » fethullah gulen i sevmeyen olsun » bekaret kemeri yerine citcitli badi kullanmak » son bakis » kuyular » yemekteyiz naim » 21.11.2008 yemekteyiz programı » serdar kurtulus » hayata mola vermek » turkiye deki en iyi devlet universiteleri » cevat kelle » mark eaton » teyzem com » seba tumer » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » antikoagulan madde » turbanli birinin parkta sevismesi » travesti » yemekteyiz naim » sacma programlari gulmek icin izliyorum diyen kisi » black train song » 23 kasim 2008 besiktas eskisehirspor maci » bana bir ben lazim bir de beni anlayan » zafer pici » aforizmalar » polonyali fikralari » bir kelime bir islem rifki » dejan bodiroga » fareden korkan kabadayi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » turk toplumunun sag goruslere ilimli olmasi » exeter city » alcaklar cehenneme gider » blonde » gecenin koru msn zirvesi » allah belani versin lan eski sevgili » bir kadin icin aglamak » presto » the tempest » abd de mini etekle seyahat yasagi