cok gusel yazmissiniz kisakandim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gusel
  2. gusel bilal
  3. gusel okulum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok gusel yazmissiniz kisakandim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok gusel yazmissiniz kisakandim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok gusel yazmissiniz kisakandim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok gusel yazmissiniz kisakandim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » no promise » yaran diyaloglar » yaran entry silinme sebepleri » mustafa kemal ataturk » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » devedikeni » sozlukle ilgili istekler » kacak kelebek » uludag sozluk » july4th » arjen robben » alwayssleepy » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » ask » montajelemani » yeni uuser olacaklara nick onerileri » prince of darkness » silik entry havzasi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » hepimiz ermeni yiz » mey » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » uludag sozluk ten soguma nedenleri » haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » mondi » minaharker » erkegin asla kendi abazanligini kabul etmemesi » ince dali hizla cevirip vin sesi cikartmak » vampir » banyodan yeni cikmis kiz » awesome » dunyanin en guclu adami » fidel che vs muro cetin » minna no nihongo ile japonca ogrenmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kenar mahalleli » tuvalete kardesle birlikte gitmek » be vefasiz » alala » hindsight » biberli nohut ezmesi » kozlu » cozum uretmek yerine ahkam kesen gorevli » toldo » spit it out