cok guluyorum ben buna 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. guluyorum ben buna
  2. ben buna guluyorum
  3. iste ben buna guluyorum
  4. buna tapin siz buna
  5. mutemadiyen guluyorum
  6. sana kicimla guluyorum
  7. ben baska bir seye guluyorum
  8. guluyorum oyleyse fethulla gulduren
  9. iki nokta ust uste parantez guluyorum hesabi
  10. ozur diliyorum kendime guluyorum cok hossun

© 2008 - uludağ sözlük

cok guluyorum ben buna başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cok guluyorum ben buna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok guluyorum ben buna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gozden kanser teshisi » cenk erdem » fenerbahce arsenal den daha iyi bir takimdir » ak 47 » antonio banderas a donusme yollari » sp » zall dan ozel mesaj almak » oz aramizdi » abluka alarm » eylul aksami a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games