cok guclu olmak lazim 

1. bir pamela spence şarkısı. sözleri:

na... na.. nana.. nana...
    artık bitmiş olduğumu düşündünüz hep
    "akıl vermek" konusunda yarıştınız hep
    kendime geldiğim her an kaçıştınız hep
    biliyorum ki varlığım buna sebep

en güçlüyü en zayıf kılan arkadaşlar
    çocuklara bunları anlatmaktan aciz anne babalar
    gerçeklerden uzak düşmüş tüm kanunlar
    "evet" demeye alışmış kadınlar

çok güçlü ama çok dikkatli olmak lazım
    çok sevmek ama çok gerçekçi olmak lazım
    #1669849 (filleri kurtaran adam, 21.05.2007 16:36)

© 2008 - uludağ sözlük

cok guclu olmak lazim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok guclu olmak lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok guclu olmak lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hurriyet in turbanli kizin bacaklarini teshiri » turk egitim sistemi » wrath of the lich king » kaveci » hashasi tarikati » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » hayat felsefesi » ikinci abdulhamid » kabileler bile bu krizden etkilenir » single sign on » turk lirasi banknotlari » demokrasi » turkiye de kaliteli puronun bulunmamasi » turkzall » harika » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » and per se and » tabutta rovasata » 1000000000000000000000 » 10000000000000000000000000000000000000 » sarah palin » polisten fincanda cay dayagi » kemalistler net » devrimcilik » 10000000000000 » 50 yasinda cocuk sahibi olmak isteyen adam » buyuk harf olmadigi halde allahi buyuk yazmak » sigara icmeyip icki icen insan » kurtlar vadisi pusu » ozgur edebiyat » menajerlik oynarken pardesu giymek