cok gicik yaa 

kapat
  1. üçüncü nesil yazarmış . hoş gelmiş. bu kadar eski olmsına rağmen adına sayfa açılmamasına şaşırdığım yazar.
    #4098238 (sevdalinka, 16.10.2008 23:43 ~ 19.10.2008 23:30)
  2. geçen gördüm üst cümlemin sahibiymiş. eskiymiş gene de hoşgelmiş.
    #4098322 (liyenda, 16.10.2008 23:58)
  3. hem üçüncü nesil hem de hakkında bu kadar az entry. çok iyi yaa.
    #4098361 (pencere caminin bugusu, 17.10.2008 00:02)
  4. nicki okuyunca insanın gıcık olası geliyor bu insana. tanımam etmem ama gıcık oldum ben bu yazara.* * diyorum ya tanımam etmem niye gıcık oluyum. şeker gibi yazardır kendisi. şimdi diceksiniz ki tanımıyosun sevdiğini de bilemezsin. evet bunu da bilmiyorum zaten ama sempati duydum sadece. onun dışında birşey hissetmiyorum kendisine. peki nick altına niye mi yazıyorum. *
    #4108056 (ucarken cama carpan kara sinek, 19.10.2008 00:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok gicik yaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok gicik yaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok gicik yaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok gicik yaa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seni sevmekten baska neydi benim gunahim » ozgun muzik dinlemek bir tercihtir » nilufer hatun ilkogretim okulu » aver media » bioxcin » hilmi yavuz » istanbul aydin universitesi » lifli gidalar » keepvid com » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » bunyamin » yahudiler dunyanin en seker insanlaridir » alfabe » gozu arkada kalmak » ahci mod » savasta barısta » savasta barista turk ordusu » ctunnel » turkce alt yazili film » cek git bebegim » kutuphanede tanisilan kizla delice sevismek » kardes » esperanca de vida » dinime kufreden musluman olsa » hepsi » minik mavi porsuk » trafikten giderken agactan cikmak » kabiz olmak » flutter » dunyanin en guclu adami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tuvalet kapisini dinleyen adam » her gun popo ustune dovme yapan dovmeci » artan bel alti basliklari uyaran yazar » kocasi olan bir kadina bile bile yazan erkek » yumeji s theme » yarak gibi basliklar » tuvalete kardesle birlikte gitmek » kliselesmis ayrilik bahaneleri » sanma ki yasiyorum » ikizkenar ucgende yalniz basina kalan aci