cok gezen degil cok okuyan bilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cok gezen mi bilir cok okuyan mi
  2. mujdat gezen mi bilir yasar okuyan mi
  3. yasar okuyan mi bilir mujdat gezen mi
  4. bulbulun cektigini gul degil hazan bilir
  5. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  6. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  7. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil
  8. onun degil bunun degil kimin lan bu cumhurbaskani
  9. sagda degil solda degil ustte olmak
  10. cennet ucuz degil cehennem luzumsuz degil

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok gezen degil cok okuyan bilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok gezen degil cok okuyan bilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok gezen degil cok okuyan bilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok gezen degil cok okuyan bilir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » no promise » yaran diyaloglar » yaran entry silinme sebepleri » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » devedikeni » karpuzkabugu » kacak kelebek » uludag sozluk » july4th » montajelemani » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » arjen robben » ask » yeni uuser olacaklara nick onerileri » prince of darkness » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » alwayssleepy » mey » uludag sozluk ten soguma nedenleri » silik entry havzasi » hepimiz ermeni yiz » yazum » alternatif youtube a erisim metodlari » fethullah gulen i sevmeyen olsun » bekaret kemeri yerine citcitli badi kullanmak » son bakis » kuyular » yemekteyiz naim » 21.11.2008 yemekteyiz programı » serdar kurtulus » hayata mola vermek » turkiye deki en iyi devlet universiteleri » cevat kelle » mark eaton » teyzem com » seba tumer » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » antikoagulan madde » turbanli birinin parkta sevismesi » travesti » yemekteyiz naim » wow » caresizlik » trash metal » kapali ulan » kibarligin bokunu cikarmak » yuzeysellik » hammerhead » maliyetinin iki katini vereyim bana da tl basin » scs aeo kib bye » belediye burslarinin iptal edilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » advent » renault symbol » metalcilerin genelde gay olmasi » arabalara yumurta firlatmak » kopek saldirirsa yapilacaklar » samimi yazar » cafercan aksu » the babysitters » murat karayalcin in yine hezimete ugrayacak olmasi » manha