cok gezdim dolastim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gezdim gordum yoruldum
  2. bu aksam butun meyhanelerini dolastim istanbul un
  3. bircok site dolastim aski sozlukte buldum
  4. bugun ne yaptin sorusuna aylak gezdim diyen genc
  5. diyar diyar dolastim bu kadar buyugunu gormedim
  6. diyar diyar gezdim de geldim

© 2008 - uludağ sözlük

cok gezdim dolastim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok gezdim dolastim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok gezdim dolastim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marcel petiot » yasa mustafa kemal pasa yasa » ramenskoye » kucuk istanbul » hak ve esitlik partisi » tsk » anneme » dikkat abdestiniz bozulabilir » istemezdim » erkeklerin guzel kadin zaafi » bolgan » karin » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » ask kahreder » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul un en guzel semti » boliviano » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » ocalan yuz akimizdir » yazip yazip silmek » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » kravat baglamak » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » 22 kisiyle online olmak » makao » silikon yorgan » adam smith » teroristlerle anlasma yapan devletler » pes 2009 » avrupa yakasi replikleri