cok gerekli olmasina ragmen para bulamamak 

kapat
  1. "yok işte yok yok yok.." dur.

"allam ne yapcam ben simdi ya offf" dur.
    "hay lanet olası..lazım oldugunda olmaz ki" dir.

"hasan'dan mı borç alsam acaba ya...amaaan 2 kuruş için ağız bükmekte olmaz şimdi..gerçi en samimi oldugum adam da o ya.. olsun yinede para girdi mi o iş bok olur arkadaş" dır.

"akrabaya gitsem..ı-ıh. bu zamana kadar ne yararları dokundu ki şimdi dokunsun. onlardan gelcek hayır allah dan gelsin" dir.

ve belkide "amaaan çok da s.kimdeydi..yemişim parasını ne olursa olsun" dur.

bu durumla karşılaşmayanların anlamakta güçlük çekecegi bir konudur.
    #1446043 (nietzsche, 23.03.2007 22:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok gerekli olmasina ragmen para bulamamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok gerekli olmasina ragmen para bulamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok gerekli olmasina ragmen para bulamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok gerekli olmasina ragmen para bulamamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » ben caylak oluyorum gorusmek uzere » 31 aralik » bank of england » ertugrul ozkok » pedals on your path » i belong to money » lou reed » ends » google » qualidade de vida » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kralice sureyya » monster com tr » otobusteki liseli kizlar » sizofren » zenci nicki » your song » infantisid » hani benim melegim » hukuk » coskunakk