cok geceler bekledim 

kapat
  1. muazzez abaci'nın '86 tarihli güzel bir albümü.

01 yine nesei Muhabbet`
    02 kalmadi bende ne arzu
    03 beni canimdan ayirdi
    04 Keman Taksimi Ve dil yaresini andiracak
    05 Çok Geceler Bekledim
    06 sari kurdelem sari
    07 Hüzzam Peşrev Ve aksam donus gectim
    08 hicran yine hicran mi
    09 gurbet elde her aksam
    10 Ud Taksimi ne dokmek yana istesem yas var
    11 yine sizi var icimde
    12 kusade talihim
    13 soyle sevgili
    14 hala aciyor
    15 Klarnet Taksimi Ve gecti muhabbet demi
    16 keklik
    17 uyu demeye geldim
    18 hasret dolu ahim
    #1240822 (leggare, 01.02.2007 02:20 ~ 02:21)
  2. baki duyarlar'a ait hicaz eser...ayrılık acısına bin katan eserlerden biri...

Çok geceler bekledim
    Belki gelirsin diye
    Gözyaşımı silmedim
    Acır silersin diye

Kalbimi hep boş tuttum
    Gelir girersin diye
    Kimseleri sevmedim
    Bana dönersin diye

Geçti artık çaresiz
    Hicranlarla dolu ömrüm
    Hatıra kaldı bana
    Acı dolu her günüm

Şimdi artık bahçemde
    Ötmez oldu bülbülüm
    Seviyorum deseydin
    Uğruna ben ölürdüm
    #3190707 (arsias, 26.03.2008 00:28)

© 2008 - uludağ sözlük

cok geceler bekledim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok geceler bekledim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok geceler bekledim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bering bogazi » mouse ile sinek oldurmek » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » estonya milli futbol takimi » sinuzit agrisi » karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » ui » i have the information » patrick femerling » bir tek yasanarak ogrenilirmis hayat » kolektif futbol anlayisi » the waste lands » 10000000000000000000000000000 » ampersand » kedi kuyrugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » notrinova » dum dum teke tek » 70 lik yeni raki » wolverine » and per se and » 15 ekim 2008 tarihli penguen kapagi » turk usulu sevisme ve seks sanati » on numara » yaran msn diyaloglari » orhan gazi » acz ve fakr » hayata dair ic burkan detaylar » turk edebiyati romancilari » internet explorer 8 » surekli kahve icmek