cok gec erken degil ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. genclige hitabe sus degil erken uyari sistemidir
  2. iyiler erken olur salaklar daha erken
  3. erken yatip erken kalkmak
  4. erken kalkan yol alir erken evlenen dol alir
  5. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  6. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  7. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil
  8. onun degil bunun degil kimin lan bu cumhurbaskani
  9. sagda degil solda degil ustte olmak
  10. cennet ucuz degil cehennem luzumsuz degil

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok gec erken degil ama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok gec erken degil ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok gec erken degil ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok gec erken degil ama. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » karga » yaran diyaloglar » entry ve nick uyumu » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin itiraflari » no promise » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kacak kelebek » devedikeni » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » helal olsun dedirten entryler » alwayssleepy » melankolik » ask » july4th » lost » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » cooler than jesus » serra noyan » trash metal » cay koymadan once yapilacaklar » imraliya 5 6 mahkum daha konacak » sinagog » elinde kahveyle sinifa gelen ogrenci » absolutely world class save from goalkeeper » jason statham » she s electric » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ben youtube a giriyorum siz de girin » ankara » tahayyul » zifir » vatan hainlerinin hukuki haklari » detay ara » olasiliksiz » a natural disaster » fikirdes » cafercan aksu