cok garip lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. garip olup da kimseye garip gelmeyen seyler
  2. neden garip garip
  3. ne garip
  4. her sey garip
  5. bir garip ask
  6. ebu garip
  7. bir garip rap
  8. garip
  9. kimsesi yok garip
  10. bir garip dus ki oyle

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok garip lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok garip lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok garip lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok garip lan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » karga » yaran diyaloglar » uludag sozluk » mustafa kemal ataturk » no promise » entry ve nick uyumu » sozlukle ilgili istekler » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kacak kelebek » devedikeni » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » helal olsun dedirten entryler » arjen robben » sozluk yazarlarinin itiraflari » alwayssleepy » july4th » melankolik » ask » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » montajelemani » lost » seni sevmekten baska neydi benim gunahim » ozgun muzik dinlemek bir tercihtir » nilufer hatun ilkogretim okulu » aver media » bioxcin » hilmi yavuz » istanbul aydin universitesi » lifli gidalar » keepvid com » kizlik zari bozulmasin diye arkadan veren kiz » bunyamin » yahudiler dunyanin en seker insanlaridir » alfabe » gozu arkada kalmak » ahci mod » savasta barısta » savasta barista turk ordusu » ctunnel » turkce alt yazili film » cek git bebegim » anima » premier league » bir yerden bir para bekliyorum » gomorra » kayso » madem ermenisin istemeden vermelisin » sevistikten sonra uzun bir cumle kurmak » here comes the rain again » osurmak icin on siralara uc istemeye giden ogrenci » galapagoslu iguana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sunderland » sozluk yazarlarindan aforizmalar » sila kiz ogrenci yurdu » ocalan in yanina arkadas gelmesi » lua » tematik entry giren yazarin taciz edilmesi » alternans » surpriz » aysun kayaci ya sorulacak tek soru » kokteyl tarifleri