cok fena sifre hatirlatir 

kapat
  1. sözlüğün kullanıcı adı girerken kullanılan boşluğun altında yer alan yazı. şifrenizi unuttuğunuzda şifrenizi kaydolduğunuz mail adresinize atar.

*
    #660319 (gayrimüslüm gürseks, 23.09.2006 20:42)
  2. kullanıcı girisi yaparken gordugum,zihnimde bir sandalyeye bağlandığım ve sozluk moderatorleri'nin zopayla giristigi, neydi ulan sifren soyle laan diye haykırarak iskenceler yaptığı sahnelerin olustugu,sifremi unutmamamı saglayan buton..
    #660339 (murphy, 23.09.2006 20:51)
  3. kullanmaya korktuğum opsiyondur.
    #660394 (cellchuck, 23.09.2006 21:11)
  4. komik olmayan cümle. normal sitelerde olduğu gibi "şifremi unuttum" yazılsa kafi gelecektir.
    #4146681 (lesterpolfus, 27.10.2008 12:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok fena sifre hatirlatir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok fena sifre hatirlatir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok fena sifre hatirlatir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok fena sifre hatirlatir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » bafilerim lan boyle sozlugu » monster » you have killed me » mattrach » mamiya » kim susturabilir bizim turkumuzu » azerbaycan siiri » recep tayyip erdogan » sozluk san ve sohretinin cinsel hayata yansimamasi » gunun ilk entryleri disinda istatistige girememek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » eyvah ablam » hayatindan cikar at beni » yemekteyiz naim » mariami abduselischi » yuruyen elektronik esyalar » tuvalete kardesle birlikte gitmek » bu entry basligin sozluk icindeki durumu ile ilgili » mehmet atli » hacihusrev » jikase